Kinderfeestjes

Is uw kind bijna jarig? Dan is een kinderfeestje tegenwoordig al niet meer weg te denken! Elk jaar verwachten de vriendjes en vriendinnetjes en niet te vergeten je kind zelf een leuk kinderfeestje. Tegenwoordig is het heel normaal om met een kinderfeestje er op uit te gaan naar een overdekt speelparadijs of naar een attractiepark. Maar dat was niet altijd zo! Vroeger deden we aan koek happen en zakdoekje leggen, we waren al snel tevreden. Nu zal je toch echt wat meer uit de kast moeten trekken dan je plakjes ontbijtkoek!

Happy-Bday-638x330

Een kinderfeestje! wat nu?

Dus dan gaan we nadenken. Een origineel kinderfeestje die alle genodigden en de jarigen leuk vinden! Dat klinkt als een goed plan, maar waar begin je mee? Ga er eens goed voor zitten samen met de jarige en stel je zelf dit soort vragen:  Wat wilt hij of zij doen op het feestje? Zijn zijn of haar wensen wel haalbaar? Hoeveelhoeveel geld wil je eraan uitgeven? Wat wordt het thema? En ga zo maar door.  Zodra je dit allemaal op een rijtje hebt, kun je research gaan doen op het internet. Nu je het perfecte thema of uitje gevonden hebt sta je weer voor heel andere uitdagingen:  De planning! Daarom hieronder een lijstje zodat je niks vergeet te regelen:

 

  1. Prik een datum
  2. Maak een gastenlijst
  3. Bepaal het feest programma
  4. Nodig de gasten uit met een uitnodiging
  5. Schakel hulp in
  6. Tijd voor de boodschappen
  7. Versier je huis
  8. Zet alles klaar
  9. Tijd om de gasten te verwelkomen!

happybirthday

Met deze checklist kan het bijna niet fout gaan en zal de jarige een super feest hebben! Als je een kinderfeestje geeft is het altijd handig om een back-up plan te hebben, voor het geval dat er op het laatste moment toch nog iets veranderd moet worden of als bijvoorbeeld het weer niet mee zit!

Comments are closed.